©2019 by Inkognito AS

Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker

om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Festmat

Jørgen Kolderup.
Utgitt på norsk, 2013

Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

Stars shining  Cape Town and the winelands

Wine guide. Utgitt på engelsk, 2015

Himmelsk hav

Sjømat fra hele norskekysten.
Utgitt på norsk, 2004


Lasse Andreassen, Tommy Østhagen, Dan Lystad og Baard Næss

Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

Stars shining  Cape Town and the winelands

Travel guide. Utgitt på engelsk, 2016

Fanget mellom to permer

Utgitt på norsk, 2004

Lasse Andreassen, Tommy Østhagen, Dan Lystad og Baard Næss

Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.

Stars shining  Cape Town and the winelands

Restaurant guide. Utgitt på engelsk, 2016

Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt. De tre bøkene er gitt ut som e-bøker og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

Utsøkt

Norske råvarer i verdensklasse
Utgitt på norsk, 2004


Lasse Andreassen, Tommy Østhagen, Dan Lystad og Baard Næss

Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

Høstetid

Magnus Sjøberg. Utgitt på norsk, 2014


Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

Tasteful memories of Persia

Lily Bandehy. Utgitt på norsk 2014.

Engelsk e-bok i 2015.

Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

Nyeste prosjekter:

Asia fusion

En stor og påkostet bok som åpner opp til en verden av asiatisk mat fra Kina, Japan, Korea, Thailand, Vietnam og den spennende koblingen som kalles Asian fusion.

Her samarbeider vi med flere internasjonalt anerkjente kokker, og vi fotograferer både i Cape Town, København og Oslo.

Boka gis ut i et begrenset opplag. Planlagt utgivelse på norsk og engelsk høsten 2020.

Stars shining on Norway

Opplev Norge og norsk matkultur. Boka tar deg med på bilturer rundt om i hele landet og gir tips om spisesteder, overnattingssteder og opplevelser underveis.

Planlagt utgivelse på norsk og engelsk høsten 2021.